Τα Νέα μας

ΖUMBA KIDS & DANCE CLASS ADULTS από το INDEPENDENCE Studio

20-07-2018

Η σχολή χορού Independance Studio άνοιξε τις πόρτες του το Σεπτέμβριο του 2013 στο Βόλο φέρνοντας στην πόλη νέα είδη χορού, με στόχο την εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων και, φυσικά, τη γενικότερη χορευτική ανάπτυξη στην πόλη του Βόλου, με εισαγωγή νέων χορών και προγραμμάτων fitness, πρωτότυπων ιδεών και οργάνωση σχετικών εκδηλώσεων. LATIN, SALSA, KIZOMBA, AFROSTYLES, DANCEHALL, KΛΑΚΕΤΕΣ , ZUMBA, STRETCHING, PILATES ,AERIAL FLOW YOGA, POLE DANCE είναι μερικά από τα είδη που διδάσκονται στο  Ιndependance Studio Volos και στο Independace Studio Larisa με τμήματα προσχολικά - παιδικά - εφηβικά - ενηλίκων - αγωνιστικά – επαγγελματικά!

ΦΕΡΡΩΝ 67-1ος Όροφος-Οld City, στο 2421023359 καθώς και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Λίγα λόγια για την υπεύθυνη της σχολής EΥΗ ΡΑΜΠΑΟΥΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην Εφηβεία της ήταν αθλήτρια Basket, ενώ από το 2005 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον χώρου του χορού. Ασχολείται επαγγελματικά με τη διδασκαλία International Latin από το 2008, ενώ από τον Απρίλιο του 2012 φέρει και τον τίτλο Zumba Fitness Instructor. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αγωνιστικά με τους latin χορούς, παρακολουθώντας σεμινάρια και camps από καταξιωμένους δασκάλους σε Ελλάδα και εξωτερικό και προπονώντας παράλληλα νεαρά ζευγάρια και αγωνιστικές ομάδες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς αγώνες αθλητικού χορού LATIN μαζί με τον παρτενέρ της  Γιώργο Καρανικολόπουλο, ενώ ασχολήθηκε παράλληλα με Ballroom Dancing, Salsa, Κλακέτες, Hip Hop, Jazz, Κλασικό και Σύγχρονο χορό.

Το 2013, μαζί με την ομάδα της, έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της δημιουργώντας τη μεγαλύτερη σχολή της Θεσσαλίας ΙΝDEPENDANCE STUDIO, όπου διδάσκονται διάφορα είδη, κοινωνικών και μη,  χορών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, καθώς και fitness προγράμματα. Καταρτισμένοι δάσκαλοι, διεθνείς χορευτές με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πρωτοπόροι στα χορευτικά δρώμενα της Θεσσαλίας, διοργανωτές μερικών από τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας, δημιούργησαν 2 σχολές χορού με την επωνυμία ΙNDEPENDANCE σε Βόλο και Λάρισα.

Από το 2014 ξεκίνησε και η ενασχόληση της με την Aerial Flow Yoga, την οποία διδάσκει εκ τότε στη σχολή χορού Ιndependance Studio. H εκπαίδευσή της έγινε στη Θεσσαλονίκη με την Έλενα Μουρατίδου, στο Αnahata Yoga Studio. Tην ίδια χρονιά και την επόμενη, παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια πάνω στην θεραπεία και αποκατάσταση του ανθρωπίνου σώματος, από καταπόνηση και τραυματισμούς, πιστοποιήθηκε από την BFS ACADEMY στον κλάδο του stretching, με τη  μέθοδο ‘Stretch Your Limits I & II’ από τον Νissim Zoares και ολοκληρώνει σταδιακά την εκπαίδευσή της στο σύστημα ΜΚ PILATES υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των  κορυφαίων Michael King & Malcolm Muirhead.

 

Πιστοποιήσεις:

-International Latin Bronze Degree of Professional Dance Vision International Dance Association 

-IDTA Associate Degree Qualification Latin International
-ISTD Intermediate Modern Theater Qualification
-Οfficial  Zumba  Instructor Basic 1&2, Zumba Toning & Zumba Step

-Aerial Flow Yoga certified instructor

-Stretch your limits I & II (BFS Academy)

-MΚ Pilates Barre