Τα Νέα μας

Strong Wave and Movement από τη Master Trainer Βάσω Πουρίδου

23-07-2018

Το κύμα μπορεί να είναι έντονο και μπορεί να είναι ήρεμο. Είναι όπως το σώμα μας μέσα στην καθημερινότητα. Βίωσε τις εναλλαγές του Strong Wave and Movement σε ένα πρωτοποριακό συνδυασμού ρυθμού και κίνησης!!!

 

Λίγα λόγια για τη Master Trainer Βάσω Πουρίδου

Το 1993 πραγματοποιεί τις σπουδές της στο πολυκλαδικό πανεπιστήμιο (University East London) στην Αγγλία ενώ παράλληλα εμπλουτίζει τις γνώσεις της στο γυμναστηριακό χώρο και στη βιομηχανία του Fitness. Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στην ιδιωτική σχολή GR.A.F.T.S. και συνεργάζεται με τους ιδρυτές της σχολής. Γίνεται εισηγήτρια σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προπονεί, οργανώνει και τίθεται επικεφαλής της επαγγελματικής ομάδας N.R.G Team με πάμπολλες αθλητικές παρουσιάσεις και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Διατέλεσε η πρώτη και μοναδική δημιουργός στην Ελλάδα των προχορογραφημένων ομαδικών προγραμμάτων της αλυσίδας Aerobics & U σε όλη την Ελλάδα. Πρωταθλήτρια, χορογράφος & προπονήτρια Αγωνιστικού Aerobic

Δημιουργός της πρωτοποριακής μεθόδου RECONSTRUCTION (Εσωτερική & Εξωτερική Ανασύνθεση) - Founder & Presenter (RS)

Δημιουργός της μεθόδου άσκησης Oarfit

Είναι αναγνωρισμένη και καταξιωμένη πανελληνίως ως Presenter-Master Trainer. Ο σεβασμός στους διεθνείς κανονισμούς εκγύμνασης, ασφαλείας και η κορυφαία ηγετική της φυσιογνωμία την κατατάσσουν στα υψηλότερα επίπεδα αθλητικών απαιτήσεων της άσκησης.

 

Βιογραφικό Βάσω Πουρίδου

https://www.balladcenter.com/profile/viografiko-vaso-pouridou