Τα Νέα μας

Holistic Cross Fitness Games σε συνεργασία με το GYM WAY

28-07-2018

Σε συνεργασία με το GYM WAY σας περιμένουμε σε ένα παιχνίδι Cross Fitness. Δες πόσο καλή είναι η φυσική σου κατάσταση και κέρδισε!

Η εταιρεία Gym Way Fitness & Wellness βρίσκεται στο χώρο του fitness τα τελευταία 32 χρόνια με επιτυχημένη και ανοδική πορεία καθώς η ηγετική του ομάδα παρακολουθεί τις τάσεις του fitness, τις ενσωματώνει και τις εξελίσσει. Πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς, καθώς ήταν η πρώτη που έφερε στην πόλη του Βόλου το Aerobic τη δεκαετία του 90 και αργότερα τη μέθοδο Pilates και υπήρξε το πρώτο γυμναστήριο με δικό του studio Pilates. Στα GYM WAY, το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό (Γυμναστές, Διατροφολόγοι, Αισθητικοί), σχεδιάζει ένα ολιστικό πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές ανάγκες και στόχους του κάθε μας πελάτη . Μπορείτε να επιλέξετε τον προσωπικό σας trainer σε ένα ιδιαίτερο μάθημα εκγύμνασης στα σύγχρονα όργανα γυμναστικής των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix ή χρησιμοποιώντας τα κρεβάτια Pilates reformer και Cadillac  . Στο τέλος κάθε δραστηριότητας μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με σύγχρονα μηχανήματα αντιγήρανσης και παθητικής γυμναστικής στο ινστιτούτο MEDICAL SPA by GymWay. To Gym Way διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην πόλη του Βόλου, στην οδό Μακρυνίτσης 50, στην οδό Νικηταρά 4 και στον κεντρικό προβλήτα στο Λιμάνι του Βόλου.

 

Βιογραφικά των εκπαιδευτών που θα συμμετέχουν στο CROSS FITNESS

Κοσμά Κρυσταλλία Ειρήνη 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Βόλο! Απόφοιτος του ΣΕΦΑΑ του Α.Π. Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος Άσκηση Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, των Τμημάτων Ιατρικής και Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι Ιδιοκτήτρια του Gym Way Cross Box στο Βόλο, Instructor και Αθλήτρια του Crossfit με πιστοποιήσεις σε Crossfit Level 1.

Μεγάλη αγάπη της είναι το Pilates. Εκπαιδεύτηκε από τη Studio One με 400 ώρες σε Pilates mat and Equipment και 3 days Certificate Course Pilates through pregnancy and beyond από τον παγκόσμιο οργανισμό Pilates Basi. Από τα πρώτα της βήματα ενασχόλησης με το χώρο, δραστηριοποιήθηκε στην αποκατάσταση ατόμων με ιατρικά προβλήματα (μετεγχειρητική αποκατάσταση και πρόληψη) .

Επιπρόσθετες πιστοποιήσεις: Yoga(200h),Brithlight Yoga Diploma, Trx,  Indoor Cycling, Les Mills Body Pump, Zumba. 

Διδάσκει 6 χρόνια στα γυμναστήρια Gym Way σε ομαδικά τμήματα.

 

Μπλιάγκος Μανώλης

Γεννήθηκε στο Βόλο και είναι Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με Ειδικότητα Προπόνηση Αποκατάστασης σε Μυοσκελετικές Κακώσεις και Παθήσεις . Υπήρξε Πανελλήνιος Πρωταθλητής κωπηλασίας το 2000-2004.

Παρακολούθηση σεμιναρίων:

ΑΤPlab sports promoter.athletic education crossfit

ATPlab sports promoter.athletic education weight lifting

Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό κάνοντας καράτε, μπάσκετ, στίβο, κωπηλασία. Είναι πατέρας δύο μικρών αγοριών που είναι μυημένα στον αθλητισμό. Σήμερα εργάζεται ως προπονητής Crossfit στα γυμναστήρια Gym Way.

 

Ασλάνη Στελλίνα

Γεννήθηκε στο Βόλο, από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό κάνοντας Μπαλέτο, Χορό, Ενόργανη, Στίβο, ο οποίος και την κέρδισε μέχρι και τα 19 της χρονιά. Υπήρξε αθλήτρια αντοχής μεγάλων αποστάσεων κυρίως ανωμάλου δρόμου (track & field athlete) σε πανελλήνιο επίπεδο  (αθλήτρια του συλλόγου Α.Ο.Μ.). Σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία Πολιτικός Μηχανικός ενώ παράλληλα δεν εγκατέλειψε πότε τον αθλητισμό!

Μητέρα 2 μικρών κοριτσιών μυημένων στον αθλητισμό, σήμερα ασχολείται εντατικά με το CROSSFIT τα τελευταία 5 χρόνια σε προπονητικό και  αθλητικό επίπεδο η ίδια, όντας MASTER αθλήτρια  στην κατηγορία ELITE master athletes 35-39 και έχει πολλές προσωπικές  διακρίσεις σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Προπονήτρια CROSSFIT με πιστοποίηση  CF-LEVEL2 TRAINER  και ελληνική πιστοποίηση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ απο ATP-LAB καθώς και εκπαιδεύσεις στην Άρση Βαρών. Έχει δουλέψει εντατικά σε τμήματα ενηλίκων αλλά και  παιδιών 5-12 ετών στο κομμάτι του Crossfit ενώ σήμερα είναι Headcoach στο GymWayCrossBox.

 

Δανιηλίδης Άγγελος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Βόλου. Λίγο μετά ανακάλυψε ότι η αγάπη του για την άθληση είναι κάτι παραπάνω από τρόπος διασκέδασης και αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του με σεμινάρια πιστοποίησης σαν Personaλ Trainer το 2012. Σύντομα ανακάλυψε το Crossfit και μέσα από αυτό την Άρση Βαρών, το Kettlebel sport και τα καλλισθενικά. Είναι πιστοποιημένος Level 1 Crossfit Coach, και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια Kettlebell και Άρσης Βαρών. Ζει και εργάζεται στο Gym Way ως Crossfit Coach από τον Ιούλιο του 2015.

 

Τσιούκης Βασίλης 

Ο Βασίλης είναι απόφοιτος του ΙΕΚ “Δήμητρας” στην ειδικότητα Προπονητής αθλημάτων με εξειδίκευση στην γυμναστική με βάρη. Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών Personal Training (EQF L4 ) στην Grafts Θεσσαλίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής, μυϊκής ενδυνάμωσης, αποκατάστασης, πρόληψης τραυματισμών και διορθωτικής προπόνησης , δραμιών ,ολυμπιακής άρσης βαρών, λειτουργικής προπόνησης, suspension training.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον ACE πάνω στο Sports Conditioning και Fitness Programming For Overweight Clients and Clients Affected By Obesity

Είναι πιστοποιημένος instructor από την LesMills στα προγράμματα Body Bump , Grit και Sprint και , CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)

Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με ποδόσφαιρο και κωπηλασία. Eχει διακριθεί με την 2η θέση σε πανελλήνιο πρωταθλήματα Shidokan karate στην κατηγορία του knock down 70kg . Πλέον τον έχει κερδίσει το Crossfit αφού εκτός από Εκπαιδευτής είναι και Αθλητής και αγωνίζεται σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Εργάζεται στο χώρο του fitness από το 2015 ως προσωπικός γυμναστής. Από το 2017 εργάζεται στο γυμναστήριο GYM WAY Fitness Club και GYM WAY Crossbox.